Wednesday, 25 April 2012

konsert satu melaysia

okey .  klai nie aku nak story konsert satu malaysia yang berlangsung sekolah jiran aku smk kuala kubu bharu . aku datang sana selepas balik dari sekolah . nak masuk dewan kena bayaran sebanyak rm1.50 . then aku masuk ramai la jugak budak-2 sekolah situ . kawan-2 aku pun ada jugak . yeahhhh . happy gler la kan . sebab kawan aku band-2 die wat ,memang gemak . senorok . dah macam dekat mana dah ,meriah glerrrrrr . macam-2 lagu diowg pamerkan . lagi-2 cikgu sekolah sana memang sporting abz la kan . lagu ombak rindu macam lagu  rock jew . ramai-2 lonyat-2 , enjoy abz laaaaaaa . semua nya mcam-2 gaya laa kan . nie jew la yang aku dapat aku story masa aku pergi konsert satu malaysia

Monday, 23 April 2012

mengenai diriku

Nama aku diberi Muhammad Adam Bin Nordin . anak ke 6 dari 7 adik-beradik . no 3 kakak aku yang lain semuanya hero-hero . ahahah . aku tahun ni spm . banyak dugaan aku selama nie . aku ingin berjaya tetapi ramai memperlekehkan kebolehan aku tapi aku tetap maju tanpa mulut-mulut orang sekelilling . aku tidak kisah orang nak hina aku , nak anggap aku musuh atau sebagainya . aku tetap anggap diowg sebagai tok guru aku untuk berjaya . aku anggap diowg kawan baik tapi diowng anggap aku xthu la kan apa  ehehh . now , nak dekat masuk bulan 5 . peperiksaan pertengahan tahun xlama lagi akan bermula , tapi banyak tajuk lagi cikgu xajar ,terpaksa la berlajar sendiri . Aku senior . apa-2 budak junior wat salah .cikgu akan target budak senior yang ajar ,hakikat nya ,budak junior yang biadap kan . dalam family aku jew selalu dipersalahkan maklum la budak masih bersekolahkan . abang and akak aku semua nya sudah berjaya . aku pun nak jugak berjaya sampai menara gading . tapi aku harap kawan-2 , ckgu-2 dah orng y lbh pndai dari aku sudi mengajar aku , tegur aku dah sebagainya . aku nie memang malu orang nya bila orang tegur kan . xpe xpe .  okey aku tahu aku dah lari dari topik . sebab aku dah mula taip . macammacam idea masuk . ahahaha . sekian . terima kasih sebab sudi meluangkan masa anda membaca my blog ynag membosankan . jujur dari seorang pelajar spm .